GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
88992809

Branża:
Produkcja

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, pomorskie, Gdynia

Ważne do:
2025-11-04

Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Dodatkowe informacje:
ZADANIA:
• Kreowanie nowych produktów zgodnie z obowiązującym prawem żywnościowym
• Prowadzenie działań służących utrzymaniu wysokiej jakości produkowanych wyrobów
• Tworzenie nowych innowacyjnych rozwiązań technologicznych
• Poszukiwanie nowych surowców oraz ich profesjonalna ocena technologiczna
• Realizacja zleceń projektowych od kluczowych klientów
• Udział w prezentacjach z kluczowymi odbiorcami
• Kontakt z dostawcami surowców
WYMAGANIA:
• Wykształcenie kierunkowe – Technologia Żywności lub pokrewne
• Doświadczenie w pracy w branży spożywczej, mile widziane w branży mięsnej, drobiarskiej, dań gotowych
• Znajomość prawa żywnościowego
• Umiejętność zestawiania receptur preparatów funkcjonalnych i smakowych oraz kalkulacji kosztów
• Dobór surowców, ocena i akceptacja pod kątem wykorzystania w recepturach
• Opracowanie dokumentacji technologicznej
• Znajomość klasyfikacji mięs
• Znajomość języka angielskiego umożliwiające swobodną komunikację
• Prawo jazdy kat. B.
OFERTA:
• Umowa o pracę
• Możliwość ciągłego rozwoju zawodowego i szkoleń podnoszących kompetencje zawodowe
• Pełne wdrożenie
• Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji i zakresu obowiązków
• Kreowanie nowych produktów zgodnie z obowiązującym prawem żywnościowym
• Prowadzenie działań służących utrzymaniu wysokiej jakości produkowanych wyrobów
• Tworzenie nowych innowacyjnych rozwiązań technologicznych
• Poszukiwanie nowych surowców oraz ich profesjonalna ocena technologiczna
• Realizacja zleceń projektowych od kluczowych klientów
• Udział w prezentacjach z kluczowymi odbiorcami
• Kontakt z dostawcami surowców
WYMAGANIA:
• Wykształcenie kierunkowe – Technologia Żywności lub pokrewne
• Doświadczenie w pracy w branży spożywczej, mile widziane w branży mięsnej, drobiarskiej, dań gotowych
• Znajomość prawa żywnościowego
• Umiejętność zestawiania receptur preparatów funkcjonalnych i smakowych oraz kalkulacji kosztów
• Dobór surowców, ocena i akceptacja pod kątem wykorzystania w recepturach
• Opracowanie dokumentacji technologicznej
• Znajomość klasyfikacji mięs
• Znajomość języka angielskiego umożliwiające swobodną komunikację
• Prawo jazdy kat. B.
OFERTA:
• Umowa o pracę
• Możliwość ciągłego rozwoju zawodowego i szkoleń podnoszących kompetencje zawodowe
• Pełne wdrożenie
• Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji i zakresu obowiązków
Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Zmianowość:
Brak
System wynagradzania:
Brak
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.