GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
86622819

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, mazowieckie, Warszawa

Ważne do:
2025-08-27

Rodzaj umowy:
Brak
Dodatkowe informacje:
Kucharz / Kucharka
Miejsce pracy: WarszawaTwój zakres obowiązków
- Przygotowywanie potraw według ustalonych przepisów kulinarnych
- Wykonywanie czynności związanych z obróbką żywności, takich jak krojenie, siekanie, obieranie, czy mielenie
- Przygotowywanie i organizowanie surowców potrzebnych do przygotowania dań
- Kontrola jakości produktów spożywczych używanych w kuchni
- Przygotowywanie i dekorowanie potraw przed podaniem
- Przygotowywanie różnego rodzaju sosów, marynat i dressingu
- Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni, włącznie z myciem naczyń i sprzątaniem powierzchni roboczych
- Praca zgodnie z obowiązującymi standardami sanitarno-higienicznymi i procedurami BHP
- Zapewnienie odpowiedniej temperatury przechowywania oraz zabezpieczenie żywności przed zepsuciem
- Zapewnienie właściwego postępowania w przypadku wystąpienia awarii urządzeń kuchennych
- Współpraca z innymi członkami zespołu kuchennego oraz z obsługą sali restauracyjnej
- Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych potraw, dbając o smak i estetykę dań
- Śledzenie aktualnych trendów gastronomicznych i proponowanie nowych, innowacyjnych dań.
Nasze wymagania
- Doświadczenia w pracy jako kucharz / kucharka kuchni ciepłej
- Znajomość kuchni polskiej
- Znajomości i umiejętności w zakresie różnych technik kulinarnych
- Znajomości zasad higieny i bezpieczeństwa pracy w kuchni
- Kreatywności w tworzeniu menu i potraw
- Umiejętności planowania, organizacji i przygotowywania posiłków na czas
- Komunikatywności i umiejętności pracy w zespole
- Odporności na stres i umiejętności radzenia sobie w sytuacjach nietypowych
- Umiejętności pracy w dynamicznym i intensywnym środowisku kuchni
- Zdolności adaptacyjne i elastyczność w przypadku zmieniających się wymagań
- Pozytywnego podejścia i pasji do gotowania
- Chęci do ciągłego doskonalenia umiejętności kulinarnej
- Zaangażowania i odpowiedzialności w wykonywaniu swoich obowiązków
- Znajomości menu i dań specjalnych restauracji lub kawiarni
To oferujemy
- stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia
- przyjazna atmosfera w pracy
- smaczne posiłki dla całego zespołu
- zniżki pracownicze
- możliwość szkoleń rozwojowych i stanowiskowych
- możliwy multisport
Benefity
- elastyczny czas pracy
- kawa / herbata
- parking dla pracowników
O nas
Zapraszamy do dołączenia do naszego zespołu Fort Bistro!
Miejsca w którym przygotowujemy dla naszych Gości przepyszne propozycje dań z kuchni Polskiej i Europejskiej w formie śniadań, lunchu i kolacji a to wszystko w otoczeniu zabytkowego Fort 8 na Ursynowie !
Jeżeli jesteś wszechstronnym kucharzem, niebojącym się nowych wyzwań i tabaki, który chciałby brać aktywny udział w współtworzeniu tego miejsca jak i również nabyć nowe umiejętności od innych osób z załogi to serdecznie zapraszamy!
Klikając w przycisk „Aplikuj” lub w inny sposób wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne, zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez Aldona Bellitzay Francuskie Wina z siedzibą w: Fort Służew 1B/K-7, 02-787 Warszawa (Pracodawca), jako administratora danych osobowych w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.Twoje dane osobowe będą przetwarzane w oparciu o następujące podstawy prawne: (a) aby podjąć działania na Twoje żądanie przed zawarciem umowy (np. informacje o oczekiwanym wynagrodzeniu i dostępności do rozpoczęcia pracy); (b) w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes (np. imię, nazwisko, data urodzenia, dane kontaktowe, wykształcenie, kwalifikacje zawodowe, przebieg dotychczasowego zatrudnienia); c) w oparciu o Twoją zgodę, która wyrażona jest poprzez przeslanie dokumentów aplikacyjnych zawierających takie informacje jak np. wizerunek czy zainteresowania.
Podanie wszystkich danych osobowych, o których mowa powyżej jest dobrowolne, natomiast dane wymienione w lit. a) i b) są niezbędne do wzięcia udziału w rekrutacji. Niepodanie danych skutkuje brakiem możliwości rozpatrzenia kandydatury. Podanie pozostałych danych jest dobrowolne, ale może pomóc w sprawnym przeprowadzeniu procesu rekrutacji.
Masz prawo żądać dostępu do Twoich danych (w tym uzyskania ich kopii), sprostowania danych, ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia, jak również wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. Masz także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Twoje dane osobowe mogą zostać przekazane dostawcom usługi publikacji ogłoszeń o pracę, dostawcom systemów do zarządzania rekrutacjami, dostawcom usług IT (hosting), dostawcom systemów informatycznych.
Podane przez Ciebie dane osobowe nie będą wykorzystywane w celu profilowania albo podejmowania decyzji w sposób zautomatyzowany.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez okres 1 roku, chyba, że wyraziłeś odrębną zgodę na wykorzystanie Twoich danych osobowych w przyszłych rekrutacjach.
W celu realizacji praw lub w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z przetwarzaniem Twoich danych osobowych skontaktuj się z nami pod adresem: manager@fortbistro.pl.
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.