GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
86294493

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, pomorskie, Sopot

Ważne do:
2025-08-20

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Opis stanowiska
- Przygotowywanie posiłków według ustalonych norm i receptur zgodnie z ustalonym jadłospisem.
- Dbanie o najwyższą, jakość, smak i estetykę przygotowywanych posiłków.
- Porcjowanie i wydawanie posiłków.
- Racjonalnie wykorzystywać produkty oraz minimalizowanie strat.
- Bieżąca współpraca z intendentem w zakresie zapotrzebowania na artykuły spożywcze.
- Utrzymywanie należytej i higienicznej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
- Podział pracy pomiędzy poszczególnych pracowników kuchni.
- Przestrzeganie zasad segregacji odpadów.
- Przestrzeganie przepisów HACCP, GHP, GMP.
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Wymagania
- Wykształcenie zasadnicze branżowe
- Komunikatywność, wysoka kultura osobista
- Bardzo dobra organizacja pracy
- Doświadczenie w pracy w zespole
- Umiejętność dbania o ład i porządek oraz czystość na stanowisku pracy - dyspozycyjność
- Sumienność, rzetelność i terminowość
- Równoważny system czasu pracy, praca zmianowa 12h
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Oferujemy:
Wynagrodzenie brutto: od 5 565 PLN
- Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto: od 5 565 PLN
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.