Wyszukiwarka

Najczęściej zadawane pytania. Klient wpisując swoje pytanie, otrzyma odpowiedź. Nie musin przeszukiwać długiej listy z dotychczas zadawanymi pytaniami.
Odwiedź nas na Facebooku

Czy dostęp do informacji na stronie jest przejrzysty i intuicyjny?

Przejrzystość informacji na stronie


Zapraszamy do wyrażenia opinii na temat naszej działalnosci

Zobacz wyniki ostatniej sondy

Oceń nas
Napisz do nas

 

Zamknij
Przejdź do zawartości
Zielona Linia - Strona główna
Zielona Linia - Strona główna
Szukaj
ZALOGUJ
ZAREJESTRUJ
CZAT
KONTAKT
KONTRAST
  • Praca i firma
    • Akcja Rekrutacja
    • Kreator CV
    • Własna firma
    • Kodeks pracy
    • Ogłoszenia o pracy i szkolenia
    • Autoposzukiwacz ogłoszeń
  • Urząd pracy
    • Rejestracja w urzędzie pracy
    • Szkolenia z urzędu pracy
    • Dofinansowanie zatrudnienia
    • Zasiłek i inne świadczenia
  • Pracodawca
    • Dofinansowanie zatrudnienia
    • Zatrudnianie osób niepełnosprawnych
    • Zatrudnianie cudzoziemców
    • Dofinansowanie szkoleń
    • Wyszukiwarka pracowników
  • Aktualności
    • Rynek pracy na co dzień
    • Rynek pracy w prawie
    • Rynek pracy w mediach
    • Raporty i wywiady
    • Informacje z regionu
    • Archiwum wiadomości
    • Poradniki video
    • Poradniki do pobrania
  • O nas
    • Organizator Centrum
    • Partnerzy serwisu ZL
    • O Portalu Zielona Linia
    • Usługi Zielonej Linii
    • Współpracuj z nami
    • Sewisy współpracujące
    • Centrum prasowe

Aplikacja Moja Praca

Aplikacja Moja Praca

pracuj.pl

KUCHARZ / KUCHARKA

JACEK LEGENDZIEWICZ JORDAN GROUP
Drukuj Powrót

GŁÓWNE INFORMACJE:

Dokument
Nr ewidencyjny:
86185775
Branza
Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering
Pieniadze
Zarobki:
-
Lokalizacja
Lokalizacja:
Polska, małopolskie, Kraków
Zegar
Ważne do:
2025-08-14
Dokument
Rodzaj umowy:
Brak

Dodatkowe informacje:

Kucharz / Kucharka

Miejsce pracy: Kraków

Twój zakres obowiązków

  • Przygotowanie dań w Kuchni Restauracji zgodnie z procedurami
  • Dbanie o najwyższą jakość serwisu oraz zadowolenie Gości
  • Dbanie o wysoką jakość kontaktów z obsługą sali
  • Realizowanie poleceń Szefa Kuchni
  • Znajomość procedur i standardów
  • Wydawanie grup - różnego rodzaje bufety

Nasze wymagania

  • Wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku,
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Chęć nauki i rozwoju zawodowego
  • Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Gotowość do pracy w systemie zmianowym, również w porze nocnej oraz w weekendy i święta
  • Praca w restauracji hotelowej: goście indywidualni, grupy, śniadania hotelowe

To oferujemy

  • Pracę w profesjonalnym zespole pracę w dobrze rozwijającej się firmie,
  • Stabilne warunki zatrudnienia
  • Wsparcie kierownictwa oraz rozwój zawodowy
  • Prywatną opiekę zdrowotną po rocznym stażu pracy
  • Zniżki na firmowe produkty i usługi

O nas

Jordan Group, to firma z 30 letnim doświadczeniem na rynku tyrystyczno - transportowym. Z zaangażowaniem i precyzją zorganizujemy

każdą konferencję i kongres. Jesteśmy biurem podróży i agentem wiodących touroperatorów. To również firma transportowa z własną flotą autokarów i operator produktów WowKrakow!

Jordan Group jest właścicielem Hotelu****Galaxy, Pokoi Gościnnych Jordan w Krakowie oraz Willi Jordanówka w Kluszkowcach k. Czorsztyna.

Jeśli jesteś osobą, która nie boi się wyzwań, kochasz gotować i uwielbiasz pracę zespołową to czekamy na Ciebie!

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Jacek Legendziewicz Jordan Group, jak również przez firmy rekrutacyjne zatrudnione przez firmę Jacek Legendziewicz Jordan Group na potrzeby realizacji procesów rekrutacyjnych, moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz.U. 2014 poz. 1182). Przyjmuję także do wiadomości, iż osobie wyrażającej zgodę na przetwarzanie jej własnych danych osobowych przysługuje prawo kontroli przetwarzania tych danych, w tym także prawo do ich poprawiania.”

Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Ostrzeżenie
Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.
Polska, małopolskie, Kraków
Następna
Zobacz na mapie
(otwiera nowe okno)

PODOBNE OGŁOSZENIA O PRACĘ:

KUCHARZ / KUCHARKA
PAPILOTKA sp. z o.o.
KUCHARZ / KUCHARKA NA STATKU RZECZNYM
GOODJOB sp. z o.o.
KUCHARZ / KUCHARKA
Dussmann Polska Sp. zoo
KUCHARZ / KUCHARKA
BII FARMA sp. z o.o.
KUCHARZ / KUCHARKA
MSHG ACCOUNTING
Ogłoszenia o pracy podlegają przepisom ustawy z dnia 26 stycznia 1984 r. Prawo prasowe (Dz.U. z 1984 r. Nr 5 poz. 24 z późń. zm. oraz ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (t.j. Dz. U. z 2018 r. poz. 917 z późn. zm.) i nie cechują się jakością oraz rzetelnością ofert pracy upowszechnianych przez Publiczne Służby Zatrudnienia.
Szukaj

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera i pozostań na bieżąco z aktualnościami z rynku pracy.

  • Praca i firma
    • Akcja Rekrutacja
    • Kreator CV
    • Własna firma
    • Kodeks Pracy
    • Ogłoszenia o pracy i szkolenia
    • Autoposzukiwacz ogłoszeń
  • Urząd pracy
    • Rejestracja
    • Podnoszenie kwalifikacji
    • Wsparcie zatrudnienia
    • Świadczenia
  • Pracodawcy
    • Dotacje na zatrudnianie pracowników
    • Zatrudnianie osób niepełnosprawnych
    • Zatrudnianie cudzoziemców
    • Szkolenia i usługi rynku pracy
  • O nas
    • Organizator Centrum
    • Partnerzy serwisu Zielonej Linii
    • O Portalu Zielona Linia
    • Zakres działalności (ETR)
    • Deklaracja dostępności
    • Deklaracja dostępności aplikacji mobilnej
    • Regulamin Portalu
    • Polityka prywatności
    • Polityka Cookies
    • Klauzula informacyjna Social Media
    • Regulamin DSA
    • Usługi Zielonej Linii
    • Współpracuj z nami
    • Sewisy współpracujące
    • Centrum prasowe
  • Zielona Linia na Facebooku
  • Zielona Linia na Twitterze
  • Zielona Linia na You Tube
  • Zielona Linia na Instagramie

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2024

Utworzenie portalu było współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach EFS
Wróć do góry