GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
86185048

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, mazowieckie, Warka

Ważne do:
2025-08-14

Rodzaj umowy:
Brak
Dodatkowe informacje:
Kucharz / Kucharka
Miejsce pracy: WarkaTwój zakres obowiązków
- Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi recepturami i standardami jakości.
- Dbałość o jakość , smak i, świeżość produktów oraz smak przygotowywanych dań.
- Dbałość o higienę i bezpieczeństwo w kuchni. Prawidłowe przechowywanie żywności, utrzymanie czystości i dbanie o porządek.
- Umiejętność dostosowywania przepisów do indywidualnych preferencji gości.
Nasze wymagania
- Wykształcenie gastronomiczne lub pasja do gotowania,
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku minimum 5 lat,
- Komunikatywność i umiejętność współpracy w zespole,
- Gotowość do pracy także w weekendy i święta,
- Chęci do podnoszenia kwalifikacji.
To oferujemy
- Umowa o pracę na stałe,
- Wynagrodzenie na poziomie między 8000 a 12000 zł w zależności od doświadczenia i umiejętności,
- Premie od wyniku restauracji,
- Dodatki stażowe,
- Dofinansowania do szkoleń i kursów,
- Elastyczny czas pracy,
- Posiłki i napoje dla pracowników,
- Możliwość mieszkania służbowego na terenie hotelu,
- Pakiet sportowy - możliwość bezpłatnego korzystania basenu, siłowni i kortu tenisowego,
- Zniżki na zabiegi w hotelowym SPA oraz zniżki w hotelowej restauracji.
O nas
Położony blisko Warki Hotel Sielanka nad Pilicą to czterogwiazdkowy obiekt o butikowym charakterze. Zależy nam, aby w sercu Doliny Pilicy tworzyć miejsce o bardzo wysokim standardzie obsługi, ale równocześnie bez sztywnej atmosfery, kameralne, przyjazne, o zindywidualizowanym podejściu do potrzeb i oczekiwań naszych Gości.
Klikając w przycisk „Aplikuj” lub w inny sposób wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne, zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez ALTERA sp. z o.o. z siedzibą w: Łąkowa 1, 05-660 Warka (Pracodawca), jako administratora danych osobowych w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.Twoje dane osobowe będą przetwarzane w oparciu o następujące podstawy prawne: (a) aby podjąć działania na Twoje żądanie przed zawarciem umowy (np. informacje o oczekiwanym wynagrodzeniu i dostępności do rozpoczęcia pracy); (b) w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes (np. imię, nazwisko, data urodzenia, dane kontaktowe, wykształcenie, kwalifikacje zawodowe, przebieg dotychczasowego zatrudnienia); c) w oparciu o Twoją zgodę, która wyrażona jest poprzez przeslanie dokumentów aplikacyjnych zawierających takie informacje jak np. wizerunek czy zainteresowania.
Podanie wszystkich danych osobowych, o których mowa powyżej jest dobrowolne, natomiast dane wymienione w lit. a) i b) są niezbędne do wzięcia udziału w rekrutacji. Niepodanie danych skutkuje brakiem możliwości rozpatrzenia kandydatury. Podanie pozostałych danych jest dobrowolne, ale może pomóc w sprawnym przeprowadzeniu procesu rekrutacji.
Masz prawo żądać dostępu do Twoich danych (w tym uzyskania ich kopii), sprostowania danych, ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia, jak również wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. Masz także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Twoje dane osobowe mogą zostać przekazane dostawcom usługi publikacji ogłoszeń o pracę, dostawcom systemów do zarządzania rekrutacjami, dostawcom usług IT (hosting), dostawcom systemów informatycznych.
Podane przez Ciebie dane osobowe nie będą wykorzystywane w celu profilowania albo podejmowania decyzji w sposób zautomatyzowany.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez okres 1 roku, chyba, że wyraziłeś odrębną zgodę na wykorzystanie Twoich danych osobowych w przyszłych rekrutacjach.
W celu realizacji praw lub w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z przetwarzaniem Twoich danych osobowych skontaktuj się z nami pod adresem: praca@sielanka.pl.
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.