Wyszukiwarka

Najczęściej zadawane pytania. Klient wpisując swoje pytanie, otrzyma odpowiedź. Nie musin przeszukiwać długiej listy z dotychczas zadawanymi pytaniami.
Odwiedź nas na Facebooku

Czy dostęp do informacji na stronie jest przejrzysty i intuicyjny?

Przejrzystość informacji na stronie


Zapraszamy do wyrażenia opinii na temat naszej działalnosci

Zobacz wyniki ostatniej sondy

Oceń nas
Napisz do nas

 

Zamknij
Przejdź do zawartości
Zielona Linia - Strona główna
Zielona Linia - Strona główna
Szukaj
ZALOGUJ
ZAREJESTRUJ
CZAT
KONTAKT
KONTRAST
  • Praca i firma
    • Akcja Rekrutacja
    • Kreator CV
    • Własna firma
    • Kodeks pracy
    • Ogłoszenia o pracy i szkolenia
    • Autoposzukiwacz ogłoszeń
  • Urząd pracy
    • Rejestracja w urzędzie pracy
    • Szkolenia z urzędu pracy
    • Dofinansowanie zatrudnienia
    • Zasiłek i inne świadczenia
  • Pracodawca
    • Dofinansowanie zatrudnienia
    • Zatrudnianie osób niepełnosprawnych
    • Zatrudnianie cudzoziemców
    • Dofinansowanie szkoleń
    • Wyszukiwarka pracowników
  • Aktualności
    • Rynek pracy na co dzień
    • Rynek pracy w prawie
    • Rynek pracy w mediach
    • Raporty i wywiady
    • Informacje z regionu
    • Archiwum wiadomości
    • Poradniki video
    • Poradniki do pobrania
  • O nas
    • Organizator Centrum
    • Partnerzy serwisu ZL
    • O Portalu Zielona Linia
    • Usługi Zielonej Linii
    • Współpracuj z nami
    • Sewisy współpracujące
    • Centrum prasowe

Aplikacja Moja Praca

Aplikacja Moja Praca

pracuj.pl

PRACOWNIK RESTAURACJI KEBAB

MR GASTRO sp. z o.o.
Drukuj Powrót

GŁÓWNE INFORMACJE:

Dokument
Nr ewidencyjny:
85536351
Branza
Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering
Pieniadze
Zarobki:
-
Lokalizacja
Lokalizacja:
Polska, opolskie, Korfantów
Zegar
Ważne do:
2025-07-26
Dokument
Rodzaj umowy:
Brak

Dodatkowe informacje:

Pracownik restauracji kebab

Miejsce pracy: Korfantów

Twój zakres obowiązków

  • Przygotowywanie składników oraz potraw zgodnie z przepisami
  • Obsługa urządzeń kuchennych i dbanie o ich czystość
  • Przyjmowanie zamówień oraz obsługa klientów
  • Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
  • Realizowanie zadań związanych z dostawami i magazynowaniem produktów

Nasze wymagania

Jakiej osoby potrzebujemy?

1. Czującej się komfortowo rozmawiając z ludźmi i nie męczącej się tym

2. Konkretnej i rzeczowej w rozmowie, a nie tzw. „ciepłej kluchy”

3. Solidnie wykonującej produkty zgodnie z procedurami oraz dyspozycją klienta, z dbałością o szczegóły

4. Energicznej, potrafiącej dostosować tempo pracy do bieżącej sytuacji

5. Ceniącej sobie autonomię w pracy oraz dużą różnorodność zajęć

6. Chcącej sobie dorobić wykorzystując swój wolny czas po pracy etatowej lub osoby poszukującej pracy w większym wymiarze czasu

7. Gotowej do poświęcenia chwili czasu na edukację / szkolenie – cenimy sobie profesjonalizm

Jakiej osoby nie potrzebujemy?

1. Maniakalnie wysyłającej „cefałki” – jeżeli nie jesteś w stanie przeczytać tego ogłoszenia do końca, zorientować się ile masz kilometrów do nas, ustalić czym się dokładnie zajmujemy – daruj sobie i nie wysyłaj nam CV, szanujmy swój czas.

2. Która w pracy ceni sobie ciszę i spokój

3. Ekstremalnie introwertycznej

4. Niepotrafiącej wyrażać swoich opinii oraz emocji – zależy nam na dobrej komunikacji dlatego chcemy mieć w zespole osoby które rozumieją i cenią atmosferę wzajemnego zaufania i szczerości.

5. Nieżyczliwej wobec innych osób

Czym się będziesz zajmował?

1. Przygotowanie do otwarcia

- rozpoczęcie wypiekania mięsa

- przygotowanie surówek

- przygotowanie sosów

- posprzątanie przed otwarciem

- uporządkowanie terenu wokół obiektu

2. Prowadzenie punktu

- przyjmowanie zamówień od klientów

- wykonywanie posiłków zgodnie z zamówieniami

- dbanie o bieżące i racjonalne buforowanie surowców tj. mięso, surówki, sosy itp.

- bieżące dbanie o czystość i porządek

- uzupełnianie dokumentacji / list kontrolnych

3. Zamknięcie punktu

- sprzątanie oraz mycie urządzeń i przyrządów,

- zabezpieczenie surowców

- rozliczanie utargu

- prowadzenie inwentaryzacji

- uporządkowanie terenu wokół obiektu

Jak ta praca wygląda w praktyce?

1. Praca pod presją czasu, chyba że nie ma ruchu to odpoczywamy

2. Wymagająca częstego kontaktu z ludźmi

3. Samodzielna praca w około 80%, a zespołowo w pozostałych 20%

4. Zdecydowanie zmienna i różnorodna – nie ma monotonni

5. Praca w przyczepie gastronomicznej. Nieduża powierzchnia oraz ergonomiczny układ pozwala zaoszczędzić na przechodzonych kilometrach

6. Pracujemy przez siedem dni w tygodniu od godziny 10 do 22

Kim jesteśmy?

1. Młodą, rozwijającą się firmą z branży gastronomicznej, do której potrzebujemy zaangażowanej załogi która będzie chciała rosnąć razem z nami.

2. Zależy nam na poprawieniu wizerunku kebabów. Obecnie lokale tego typu często kojarzą się z gastropatolką – czyli bardzo niską jakością surowców, często gotowcami z hurtowni np. sztuczne sosy, niskim poziomem higieny i czystości, problemami komunikacyjnymi.

Co możemy Ci zaoferować?

1. Wynagrodzenie godzinowe o wartości nieco wyższej od kwoty minimalnej – przynajmniej na początku, plus ewentualne premie. Dopiero się rozwijamy więc na wysokie wynagrodzenie zwyczajnie nie mamy jeszcze pieniędzy.

2. Elastyczny czas pracy – jeżeli aktualnie pracujesz i chcesz zagospodarować wolną chwilę aby sobie dorobić to się dogadamy – cenimy etos pracy u ludzi.

3. Możliwość wykorzystania swoich predyspozycji w pracy wymagającej dynamicznej priorytetyzacji zadań i panowania nad nimi.

4. Intensywne i konkretne szkolenie wraz z materiałami. Przekażemy Ci materiały szkoleniowe oraz instrukcję jak się uczyć. Dzięki temu w zaledwie kilka kwadransów jesteś w stanie nabyć całą wiedzę. Następnie przeszlifujemy sobie tą wiedzę w praktyce.

Jeżeli dobrnąłeś do tego etapu – brawo! Nie każdy potrafi tak długo skupić uwagę na jednej czynności.

Jeżeli uważasz, że ta oferta jest dla Ciebie to zapraszamy do kontaktu.

To oferujemy

Jakiej osoby potrzebujemy?

1. Czującej się komfortowo rozmawiając z ludźmi i nie męczącej się tym

2. Konkretnej i rzeczowej w rozmowie, a nie tzw. „ciepłej kluchy”

3. Solidnie wykonującej produkty zgodnie z procedurami oraz dyspozycją klienta, z dbałością o szczegóły


Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Ostrzeżenie
Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.
Polska, opolskie, Korfantów
Następna
Zobacz na mapie
(otwiera nowe okno)
Ogłoszenia o pracy podlegają przepisom ustawy z dnia 26 stycznia 1984 r. Prawo prasowe (Dz.U. z 1984 r. Nr 5 poz. 24 z późń. zm. oraz ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (t.j. Dz. U. z 2018 r. poz. 917 z późn. zm.) i nie cechują się jakością oraz rzetelnością ofert pracy upowszechnianych przez Publiczne Służby Zatrudnienia.
Szukaj

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera i pozostań na bieżąco z aktualnościami z rynku pracy.

  • Praca i firma
    • Akcja Rekrutacja
    • Kreator CV
    • Własna firma
    • Kodeks Pracy
    • Ogłoszenia o pracy i szkolenia
    • Autoposzukiwacz ogłoszeń
  • Urząd pracy
    • Rejestracja
    • Podnoszenie kwalifikacji
    • Wsparcie zatrudnienia
    • Świadczenia
  • Pracodawcy
    • Dotacje na zatrudnianie pracowników
    • Zatrudnianie osób niepełnosprawnych
    • Zatrudnianie cudzoziemców
    • Szkolenia i usługi rynku pracy
  • O nas
    • Organizator Centrum
    • Partnerzy serwisu Zielonej Linii
    • O Portalu Zielona Linia
    • Zakres działalności (ETR)
    • Deklaracja dostępności
    • Deklaracja dostępności aplikacji mobilnej
    • Regulamin Portalu
    • Polityka prywatności
    • Polityka Cookies
    • Klauzula informacyjna Social Media
    • Regulamin DSA
    • Usługi Zielonej Linii
    • Współpracuj z nami
    • Sewisy współpracujące
    • Centrum prasowe
  • Zielona Linia na Facebooku
  • Zielona Linia na Twitterze
  • Zielona Linia na You Tube
  • Zielona Linia na Instagramie

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2024

Utworzenie portalu było współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach EFS
Wróć do góry