GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
84516378

Branża:
Inne

Zarobki:
od 30.5 PLN, wynagrodzenie zależne od doświadczenia

Lokalizacja:
Polska, mazowieckie, Kotuń

Ważne do:
2025-08-31

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Wymagane uprawnienia:
książeczka sanitarno-epidemiologiczna
książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Kotuń
08-110
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
Przygotowanie surowców: dobór odpowiednich składników do produkcji pieczywa (mąka, drożdże, sól, dodatki piekarskie), ważenie i odmierzanie składników zgodnie z recepturą.
Wyrabianie ciasta: przygotowanie ciasta przy użyciu maszyn lub ręcznie, kontrola konsystencji i jakości ciasta, prowadzenie procesów fermentacji (wstępna i końcowa fermentacja ciasta).
Formowanie i wypiek pieczywa: dzielenie ciasta na porcje i formowanie kształtów (bułki, chleby, bagietki itp.), obsługa pieców piekarniczych (ustawianie temperatury, czasu wypieku), kontrola procesu wypiekania i jakość gotowego produktu.
Dbanie o higienę i jakość produkcji:
Kotuń
08-110
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
Przygotowanie surowców: dobór odpowiednich składników do produkcji pieczywa (mąka, drożdże, sól, dodatki piekarskie), ważenie i odmierzanie składników zgodnie z recepturą.
Wyrabianie ciasta: przygotowanie ciasta przy użyciu maszyn lub ręcznie, kontrola konsystencji i jakości ciasta, prowadzenie procesów fermentacji (wstępna i końcowa fermentacja ciasta).
Formowanie i wypiek pieczywa: dzielenie ciasta na porcje i formowanie kształtów (bułki, chleby, bagietki itp.), obsługa pieców piekarniczych (ustawianie temperatury, czasu wypieku), kontrola procesu wypiekania i jakość gotowego produktu.
Dbanie o higienę i jakość produkcji:
Ilość oferowanych miejsc pracy:
5
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
za pomocą poczty elektronicznej,
Email:
mbp.siedlce@mazowiecka.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[80] MBP Siedlce Rynkowa
Adres jednostki:
Siedlce
08-110 Siedlce
ul. Rynkowa 22