GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
84345728

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, świętokrzyskie, Stopnica

Ważne do:
2025-06-20

Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Dodatkowe informacje:
Twój zakres obowiązków
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i przepisami
Zachowanie zasad higieny i bezpieczeństwa w kuchni
Utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy
Monitorowanie stanu zapasów i zgłaszanie potrzeby uzupełnienia brakujących produktów
Współpraca z innymi członkami personelu kuchennego w celu zapewnienia płynnego przebiegu pracy
Utrzymywanie wysokiego poziomu jakości i prezentacji potraw
Nasze wymagania
Doświadczenie zawodowe jako kucharz/kucharka
Znajomość technik kulinarnych i umiejętność przygotowywania różnorodnych dań
Umiejętność zarządzania czasem i organizacji pracy w kuchni
Kreatywność i umiejętność tworzenia nowych przepisów lub dostosowywania istniejących
Znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa w pracy w kuchni
Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole
Dokładność i skrupulatność w wykonywaniu instrukcji oraz dbałość o detale w prezentacji i dekoracji potraw
Motywacja do ciągłego doskonalenia swoich umiejętności kulinarnych i śledzenia nowych trendów w gastronomii
To oferujemy
Stabilne zatrudnienie w prężnie rozwijającej się firmie
Możliwość zakwaterowania
Praca w młodym zespole
Szansa realizacji własnych pomysłów i współtworzenie firmy
Posiłki pracownicze
Wynagrodzenie 6000-9000 zł brutto.
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i przepisami
Zachowanie zasad higieny i bezpieczeństwa w kuchni
Utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy
Monitorowanie stanu zapasów i zgłaszanie potrzeby uzupełnienia brakujących produktów
Współpraca z innymi członkami personelu kuchennego w celu zapewnienia płynnego przebiegu pracy
Utrzymywanie wysokiego poziomu jakości i prezentacji potraw
Nasze wymagania
Doświadczenie zawodowe jako kucharz/kucharka
Znajomość technik kulinarnych i umiejętność przygotowywania różnorodnych dań
Umiejętność zarządzania czasem i organizacji pracy w kuchni
Kreatywność i umiejętność tworzenia nowych przepisów lub dostosowywania istniejących
Znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa w pracy w kuchni
Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole
Dokładność i skrupulatność w wykonywaniu instrukcji oraz dbałość o detale w prezentacji i dekoracji potraw
Motywacja do ciągłego doskonalenia swoich umiejętności kulinarnych i śledzenia nowych trendów w gastronomii
To oferujemy
Stabilne zatrudnienie w prężnie rozwijającej się firmie
Możliwość zakwaterowania
Praca w młodym zespole
Szansa realizacji własnych pomysłów i współtworzenie firmy
Posiłki pracownicze
Wynagrodzenie 6000-9000 zł brutto.
Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Zmianowość:
Brak
System wynagradzania:
Brak
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.