GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
84297881

Branża:
Inne

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, zachodniopomorskie, Szczecin

Ważne do:
2025-06-18

Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Dodatkowe informacje:
Kucharz - DOM OPIEKI W NIEMCZECH
Lokalizacja – Bad Aibling
Co oferujemy:
• Dobre zarobki 2600 euro brutto.
• możliwość wyrabiania dodatkowo płatnych godzin.
• Stała, niemiecka umowa o pracę.
• Zakwaterowanie ( oplata symboliczna )
• 8 godzinny system pracy.
• Organizujemy i opłacamy pierwszą podróż do miejsca pracy!
Oczekiwania:
• Doświadczenie w branży gastronomicznej na stanowisku szefa kuchni.
• Organizacja pracy w kuchni.
• Dobra znajomość j. niemieckiego – warunek konieczny.
• Kreatywność, pasja i zapał do gotowania.
• Samodzielność i inicjatywa w działaniu.
• Nastawienie na efektywną pracę w zespole i otwartą komunikację.
• Gospodarowanie produktem (organizacja i planowanie zaopatrzenia restauracji)
• Odpowiedzialność i nadzór nad jakością serwowanych dań (smak i wygląd potraw)
• Przestrzeganie zasad BHP i higieny pracy.
Obowiązki:
• Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.
• Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.
• Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.
• Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
• Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
• Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Lokalizacja – Bad Aibling
Co oferujemy:
• Dobre zarobki 2600 euro brutto.
• możliwość wyrabiania dodatkowo płatnych godzin.
• Stała, niemiecka umowa o pracę.
• Zakwaterowanie ( oplata symboliczna )
• 8 godzinny system pracy.
• Organizujemy i opłacamy pierwszą podróż do miejsca pracy!
Oczekiwania:
• Doświadczenie w branży gastronomicznej na stanowisku szefa kuchni.
• Organizacja pracy w kuchni.
• Dobra znajomość j. niemieckiego – warunek konieczny.
• Kreatywność, pasja i zapał do gotowania.
• Samodzielność i inicjatywa w działaniu.
• Nastawienie na efektywną pracę w zespole i otwartą komunikację.
• Gospodarowanie produktem (organizacja i planowanie zaopatrzenia restauracji)
• Odpowiedzialność i nadzór nad jakością serwowanych dań (smak i wygląd potraw)
• Przestrzeganie zasad BHP i higieny pracy.
Obowiązki:
• Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.
• Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.
• Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.
• Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
• Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
• Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Zmianowość:
Brak
System wynagradzania:
Brak
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.