Wyszukiwarka

Najczęściej zadawane pytania. Klient wpisując swoje pytanie, otrzyma odpowiedź. Nie musin przeszukiwać długiej listy z dotychczas zadawanymi pytaniami.
Odwiedź nas na Facebooku

Czy dostęp do informacji na stronie jest przejrzysty i intuicyjny?

Przejrzystość informacji na stronie


Zapraszamy do wyrażenia opinii na temat naszej działalnosci

Zobacz wyniki ostatniej sondy

Oceń nas
Napisz do nas

 

Zamknij
Przejdź do zawartości
Zielona Linia - Strona główna
Zielona Linia - Strona główna
Szukaj
Język polski English русский український
ZALOGUJ
ZAREJESTRUJ
CZAT
KONTAKT
KONTRAST
  • Praca i firma
    • Akcja Rekrutacja
    • Kreator CV
    • Własna firma
    • Kodeks pracy
    • Ogłoszenia o pracy i szkolenia
    • Autoposzukiwacz ogłoszeń
  • Urząd pracy
    • Rejestracja w urzędzie pracy
    • Szkolenia z urzędu pracy
    • Dofinansowanie zatrudnienia
    • Zasiłek i inne świadczenia
  • Pracodawca
    • Dofinansowanie zatrudnienia
    • Zatrudnianie osób niepełnosprawnych
    • Zatrudnianie cudzoziemców
    • Dofinansowanie szkoleń
    • Wyszukiwarka pracowników
  • Aktualności
    • Rynek pracy na co dzień
    • Rynek pracy w prawie
    • Rynek pracy w mediach
    • Raporty i wywiady
    • Informacje z regionu
    • Archiwum wiadomości
    • Poradniki video
    • Poradniki do pobrania
  • O nas
    • Organizator Centrum
    • Partnerzy serwisu ZL
    • O Portalu Zielona Linia
    • Usługi Zielonej Linii
    • Współpracuj z nami
    • Sewisy współpracujące
    • Centrum prasowe

Aplikacja Moja Praca

Aplikacja Moja Praca

pracuj.pl

KUCHARZ / KUCHARKA

GASTRO IRENA DZWONNIK-KRYSTMAN
Drukuj Powrót

GŁÓWNE INFORMACJE:

Dokument
Nr ewidencyjny:
83554420
Branza
Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering
Pieniadze
Zarobki:
-
Lokalizacja
Lokalizacja:
Polska, łódzkie, Łódź
Zegar
Ważne do:
2025-05-27
Dokument
Rodzaj umowy:
Brak

Dodatkowe informacje:

Kucharz / Kucharka

Miejsce pracy: Łódź

Twój zakres obowiązków

  • Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi z góry dietami, szablon 3 tygodniowy.
  • Przygotowywanie posiłków zgodnie z agendą.
  • Sporządzanie list zakupów, oraz dbanie wykorzystywanie towaru już zmagazynowanego.
  • Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
  • Praca w kuchni, która ze względu na specyfikę żywienia pracuje również w weekendy.
  • Przygotowywanie składników do gotowania.
  • Kontrola stanu zapasów.
  • Praca w systemie 5-13/14.
  • Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny.

Nasze wymagania

  • Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 2 lata.
  • Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych.
  • Umiejętność pracy w zespole. Osobom kłótliwym, dziękujemy.
  • Dyspozycyjność.
  • Aktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne.
  • Umiejętność planowania produkcji i organizacji pracy.
  • Mile widziane prawo jazdy kat. B.

To oferujemy

  • Typ umowy w zależności od potrzeb, umowa o pracę, zlecenie, pomoc przy samozatrudnieniu etc.
  • Praca na poranki 5-13/14
  • Wynagrodzenie negocjowane podczas rozmowy w zależności od stanowiska i doświadczenia w konkretnej gałęzi gastronomii
  • Posiłki pracownicze
  • Stały kontrakt z powtarzalnym menu

O nas

Dzień dobry,

Ze względu na specyficzny system rekrutacji na platformie, zachęcam osoby zainteresowane do kontaktu telefonicznego, celem umówienia spotkania, ponieważ skrzynka odbiorcza w takich ogłoszeniach jest zwykle zapełniona wiadomościami „na sztukę” i reklamami biur pośrednictwa pracy, przez co kontakt może być utrudniony. Telefon kontaktowy 514962812

W związku z poszerzeniem zakresu działalności, poszukujemy chętnych osób na stanowisko kucharz, do nowo powstałej kuchni specjalizującej się w wykonywaniu żywienia zbiorowego. Praca jest bardzo stabilna i jednolita, po wejściu „w tryb” jest mało problematyczna i spokojna, ponieważ żywimy placówki miejskie takie jak szpitale, policję, szkoły, straż pożarna etc. Praca jest w systemie porannym, pierwsza zmiana.

Klikając w przycisk „Aplikuj” lub w inny sposób wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne, zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez GASTRO IRENA DZWONNIK-KRYSTMAN z siedzibą w: Mieszka I 5/35, 97-300 Piotrków Trybunalski (Pracodawca), jako administratora danych osobowych w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane w oparciu o następujące podstawy prawne: (a) aby podjąć działania na Twoje żądanie przed zawarciem umowy (np. informacje o oczekiwanym wynagrodzeniu i dostępności do rozpoczęcia pracy); (b) w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes (np. imię, nazwisko, data urodzenia, dane kontaktowe, wykształcenie, kwalifikacje zawodowe, przebieg dotychczasowego zatrudnienia); c) w oparciu o Twoją zgodę, która wyrażona jest poprzez przeslanie dokumentów aplikacyjnych zawierających takie informacje jak np. wizerunek czy zainteresowania.
Podanie wszystkich danych osobowych, o których mowa powyżej jest dobrowolne, natomiast dane wymienione w lit. a) i b) są niezbędne do wzięcia udziału w rekrutacji. Niepodanie danych skutkuje brakiem możliwości rozpatrzenia kandydatury. Podanie pozostałych danych jest dobrowolne, ale może pomóc w sprawnym przeprowadzeniu procesu rekrutacji.
Masz prawo żądać dostępu do Twoich danych (w tym uzyskania ich kopii), sprostowania danych, ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia, jak również wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. Masz także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Twoje dane osobowe mogą zostać przekazane dostawcom usługi publikacji ogłoszeń o pracę, dostawcom systemów do zarządzania rekrutacjami, dostawcom usług IT (hosting), dostawcom systemów informatycznych.
Podane przez Ciebie dane osobowe nie będą wykorzystywane w celu profilowania albo podejmowania decyzji w sposób zautomatyzowany.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez okres 1 roku, chyba, że wyraziłeś odrębną zgodę na wykorzystanie Twoich danych osobowych w przyszłych rekrutacjach.
W celu realizacji praw lub w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z przetwarzaniem Twoich danych osobowych skontaktuj się z nami pod adresem: gastrodps.poznan@gmail.com.

Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Ostrzeżenie
Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.
Polska, łódzkie, Łódź
Następna
Zobacz na mapie
(otwiera nowe okno)

PODOBNE OGŁOSZENIA O PRACĘ:

KUCHARZ / KUCHARKA
LEGIA WARSZAWA S.A.
KUCHARZ / KUCHARKA
Malwina Filipiuk MooreTalents
MŁODSZY KUCHARZ / KUCHARKA
CHÂTEAU CHRÓSTNIK SARL (SP. Z O.O.) ODDZIAŁ W POLSCE
KUCHARZ / KUCHARKA
Angel Abadia Albaiceta Gastro Angels
KUCHARZ / KUCHARKA
Przystań Marina Warszawa
Ogłoszenia o pracy podlegają przepisom ustawy z dnia 26 stycznia 1984 r. Prawo prasowe (Dz.U. z 1984 r. Nr 5 poz. 24 z późń. zm. oraz ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (t.j. Dz. U. z 2018 r. poz. 917 z późn. zm.) i nie cechują się jakością oraz rzetelnością ofert pracy upowszechnianych przez Publiczne Służby Zatrudnienia.
Szukaj

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera i pozostań na bieżąco z aktualnościami z rynku pracy.

  • Praca i firma
    • Akcja Rekrutacja
    • Kreator CV
    • Własna firma
    • Kodeks Pracy
    • Ogłoszenia o pracy i szkolenia
    • Autoposzukiwacz ogłoszeń
  • Urząd pracy
    • Rejestracja
    • Podnoszenie kwalifikacji
    • Wsparcie zatrudnienia
    • Świadczenia
  • Pracodawcy
    • Dotacje na zatrudnianie pracowników
    • Zatrudnianie osób niepełnosprawnych
    • Zatrudnianie cudzoziemców
    • Szkolenia i usługi rynku pracy
  • O nas
    • Organizator Centrum
    • Partnerzy serwisu Zielonej Linii
    • O Portalu Zielona Linia
    • Zakres działalności (ETR)
    • Deklaracja dostępności
    • Deklaracja dostępności aplikacji mobilnej
    • Regulamin Portalu
    • Polityka prywatności
    • Polityka Cookies
    • Klauzula informacyjna Social Media
    • Regulamin DSA
    • Usługi Zielonej Linii
    • Współpracuj z nami
    • Sewisy współpracujące
    • Centrum prasowe
  • Zielona Linia na Facebooku
  • Zielona Linia na Twitterze
  • Zielona Linia na You Tube
  • Zielona Linia na Instagramie

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2024

Utworzenie portalu było współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach EFS
Wróć do góry