GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
83336157

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
od 5 040 PLN

Lokalizacja:
Polska, łódzkie, Łódź

Ważne do:
2025-05-30

Rodzaj umowy:
umowa o pracę

Wymiar czasu pracy:
pełny etat
Obowiązki:
- w uzgodnieniu z dietetykiem szkolnym stosowanie się do zaleceń jadłospisu
- pobieranie produktów z magazynu na podstawie dziennego zapotrzebowania żywnościowego, niezbędnych do przygotowania śniadania i obiadu
- kontrolowanie jakości otrzymywanych z magazynu produktów i terminu przydatności do spożycia.
- przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą i technologią przygotowania
- wydawanie posiłków
- utrzymywanie czystości w miejscu pracy
- organizowanie pracy podległemu personelowi pomocniczemu
- godziny pracy: 7-15
- pobieranie produktów z magazynu na podstawie dziennego zapotrzebowania żywnościowego, niezbędnych do przygotowania śniadania i obiadu
- kontrolowanie jakości otrzymywanych z magazynu produktów i terminu przydatności do spożycia.
- przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą i technologią przygotowania
- wydawanie posiłków
- utrzymywanie czystości w miejscu pracy
- organizowanie pracy podległemu personelowi pomocniczemu
- godziny pracy: 7-15
Dodatkowe informacje:
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Wymagane dokumenty: Sposób składania dokumentów :
- osobiście w sekretariacie dyrektora pokój nr 18 w godzinach 8.00 16.00 w zamkniętej kopercie lub
- wysłane pocztą z dopiskiem Rekrutacja na stanowisko kucharki/kucharza
Termin składania dokumentów:30.05.2025r.
Wymagane dokumenty:
1.wypełniony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie art. 221, § 1 Kodeksu Pracy (formularz do pobrania ze strony kwestionariusze osobowe),
2.kopia orzeczenia lekarskiego do celów sanitarno-epidemiologicznych
3.kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie, świadectwa kwalifikacyjne
4.kopie dokumentów potwierdzających dorobek zawodowy, staż pracy
5.kopia orzeczenia lekarskiego o braku przeciwskazań do pracy na zajmowanym stanowisku wraz z kopią skierowania (jeżeli kandydat pozostaje w zatrudnieniu lub nie minęło 30 dni od jego ustania)
6.ostatnie zaświadczenie szkolenia BHP (jeżeli kandydat je posiada),
7.kopia zaświadczenia szkolenia z zakresu udzielania pierwszej pomocy
.
- osobiście w sekretariacie dyrektora pokój nr 18 w godzinach 8.00 16.00 w zamkniętej kopercie lub
- wysłane pocztą z dopiskiem Rekrutacja na stanowisko kucharki/kucharza
Termin składania dokumentów:30.05.2025r.
Wymagane dokumenty:
1.wypełniony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie art. 221, § 1 Kodeksu Pracy (formularz do pobrania ze strony kwestionariusze osobowe),
2.kopia orzeczenia lekarskiego do celów sanitarno-epidemiologicznych
3.kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie, świadectwa kwalifikacyjne
4.kopie dokumentów potwierdzających dorobek zawodowy, staż pracy
5.kopia orzeczenia lekarskiego o braku przeciwskazań do pracy na zajmowanym stanowisku wraz z kopią skierowania (jeżeli kandydat pozostaje w zatrudnieniu lub nie minęło 30 dni od jego ustania)
6.ostatnie zaświadczenie szkolenia BHP (jeżeli kandydat je posiada),
7.kopia zaświadczenia szkolenia z zakresu udzielania pierwszej pomocy
.
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Zmianowość:
jedna zmiana
System wynagradzania:
czasowy ze stawką miesięczną
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Powiatowy Urząd Pracy.
Kontakt:
Pracodawca:
OGÓLNOKSZTAŁCĄCA SZKOŁA BALETOWA IM. FELIKSA PARNELLA W ŁODZI
Sposob aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres urzędu pracy:
Wrocławska 3/5, 91-052 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Numer telefonu ze strony urzędu:
42 613 10 28
Język aplikacji:
polski
OGÓLNOKSZTAŁCĄCA SZKOŁA BALETOWA IM. FELIKSA PARNELLA W ŁODZI
Sposob aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres urzędu pracy:
Wrocławska 3/5, 91-052 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Numer telefonu ze strony urzędu:
42 613 10 28
Język aplikacji:
polski