GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
88991317

Branża:
Produkcja

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, mazowieckie, Radom

Ważne do:
2025-11-04

Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Dodatkowe informacje:
Zadania:
• Opracowywanie i rozwój nowych produktów w obszarze convenience food
• Opracowywanie i nadzór nad dokumentacją technologiczną związaną z podległą kategorią produktową
• Sporządzanie kalkulacji cenowych produktów
• Współpraca z innymi działami organizacji w zakresie przygotowania i wdrażania nowych produktów
• Poszukiwanie innowacyjnych rozwiązań w celu poprawy produktów już istniejących
• Podejmowanie i wdrażanie działań korygujących mających na celu usprawnienie zachodzących procesów
• Kalkulacje nowych produktów w oparciu o zebrane dane
• Prowadzenie bazy danych produktów i receptur
• Prowadzenie prezentacji produktowych dla klientów firmy, organizowanie paneli sensorycznych
Wymagania:
• Wykształcenie wyższe kierunkowe – Technologia Żywności lub pokrewne
• Doświadczenie w rozwoju produktów w branży spożywczej, mile widziane w produkcji dań convenience
• Doświadczenie w pracy na stanowisku Technolog – 2 – 3 lata
• Doświadczenie w pracy przy produkcji o profilu przetwórstwa mięsa – warunek konieczny
• Praktyczna wiedza z zakresu kreowania nowych produktów spożywczych
• Znajomość języka angielskiego na poziomie B1/B2
• Zdolności analityczne, organizacyjne oraz sensoryczne
• Zorientowanie na dalszy rozwój zawodowy
Oferta:
• Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
• Pomoc na każdym etapie wdrożenia
• Możliwość rozwoju zawodowego
• Wsparcie w relokacji
• Opracowywanie i rozwój nowych produktów w obszarze convenience food
• Opracowywanie i nadzór nad dokumentacją technologiczną związaną z podległą kategorią produktową
• Sporządzanie kalkulacji cenowych produktów
• Współpraca z innymi działami organizacji w zakresie przygotowania i wdrażania nowych produktów
• Poszukiwanie innowacyjnych rozwiązań w celu poprawy produktów już istniejących
• Podejmowanie i wdrażanie działań korygujących mających na celu usprawnienie zachodzących procesów
• Kalkulacje nowych produktów w oparciu o zebrane dane
• Prowadzenie bazy danych produktów i receptur
• Prowadzenie prezentacji produktowych dla klientów firmy, organizowanie paneli sensorycznych
Wymagania:
• Wykształcenie wyższe kierunkowe – Technologia Żywności lub pokrewne
• Doświadczenie w rozwoju produktów w branży spożywczej, mile widziane w produkcji dań convenience
• Doświadczenie w pracy na stanowisku Technolog – 2 – 3 lata
• Doświadczenie w pracy przy produkcji o profilu przetwórstwa mięsa – warunek konieczny
• Praktyczna wiedza z zakresu kreowania nowych produktów spożywczych
• Znajomość języka angielskiego na poziomie B1/B2
• Zdolności analityczne, organizacyjne oraz sensoryczne
• Zorientowanie na dalszy rozwój zawodowy
Oferta:
• Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
• Pomoc na każdym etapie wdrożenia
• Możliwość rozwoju zawodowego
• Wsparcie w relokacji
Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Zmianowość:
Brak
System wynagradzania:
Brak
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.