GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
85415740

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, wielkopolskie, Słupca

Ważne do:
2025-07-22

Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Dodatkowe informacje:
Zatrudnię osobę z doświadczeniem w roli menagera obiektu części hotelowej i restauracyjnej
Obowiązki
Odpowiedzialność za całościowe zarządzanie restauracją w tym układnie karty napojów, grafiki i kalkulacje BC%, zamawianie towaru
Odpowiedzialność za tworzenie i współtworzenie treści marketingowej na potrzeby restauracji
Kierowanie zgranym, nastawionym na współpracę zespołem,
nadzór nad jakością oferowanych usług,
zarządzanie pracą całego zespołu (recepcja, sprzątanie, śniadania),
kontrola przestrzegania procedur wewnętrznych,
rozliczenia do księgowości,
promocja, marketing i social media.
Odpowiedzialność za przygotowanie planu marketingowego wydarzeń w restauracji oraz budżetów kosztów i przychodów w oparciu o koncept restauracji
Odpowiedzialność za całościowe zarządzanie działem restauracja, bary, śniadania
Odpowiedzialność za organizacje imprez, konferencji w restauracji
Zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług gastronomicznych, maksymalizację przychodów
Organizacja i zarządzanie pracą podległego personelu
Proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań w obszarze swojego działu
Budowanie karty win i alkoholi, karty menu sezonowe
Aktywny udział w tworzeniu budżetu, analizach kosztowych oraz optymalizacji kosztów
Nasze wymagania
Minimum doświadczenie na podobnym stanowisku 2 lata
Otwartość na nowe wyzwania zawodowe, kreatywność, chęć wprowadzania nowych rozwiązań
Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
Doświadczenia w branży gastronomicznej
Dobra organizacja czasu pracy, znajomość Excel, znajomość branży
Osoba samodzielna, która przejmie odpowiedzialność za zadania
Proszę o kontakt po godzinie 18
Obowiązki
Odpowiedzialność za całościowe zarządzanie restauracją w tym układnie karty napojów, grafiki i kalkulacje BC%, zamawianie towaru
Odpowiedzialność za tworzenie i współtworzenie treści marketingowej na potrzeby restauracji
Kierowanie zgranym, nastawionym na współpracę zespołem,
nadzór nad jakością oferowanych usług,
zarządzanie pracą całego zespołu (recepcja, sprzątanie, śniadania),
kontrola przestrzegania procedur wewnętrznych,
rozliczenia do księgowości,
promocja, marketing i social media.
Odpowiedzialność za przygotowanie planu marketingowego wydarzeń w restauracji oraz budżetów kosztów i przychodów w oparciu o koncept restauracji
Odpowiedzialność za całościowe zarządzanie działem restauracja, bary, śniadania
Odpowiedzialność za organizacje imprez, konferencji w restauracji
Zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług gastronomicznych, maksymalizację przychodów
Organizacja i zarządzanie pracą podległego personelu
Proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań w obszarze swojego działu
Budowanie karty win i alkoholi, karty menu sezonowe
Aktywny udział w tworzeniu budżetu, analizach kosztowych oraz optymalizacji kosztów
Nasze wymagania
Minimum doświadczenie na podobnym stanowisku 2 lata
Otwartość na nowe wyzwania zawodowe, kreatywność, chęć wprowadzania nowych rozwiązań
Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
Doświadczenia w branży gastronomicznej
Dobra organizacja czasu pracy, znajomość Excel, znajomość branży
Osoba samodzielna, która przejmie odpowiedzialność za zadania
Proszę o kontakt po godzinie 18
Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Zmianowość:
Brak
System wynagradzania:
Brak
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.