GŁÓWNE INFORMACJE:
Nr ewidencyjny:
89938022
Branża:
Produkcja
Zarobki:
-
Lokalizacja:
Polska, wielkopolskie, Poznań
Ważne do:
2025-12-02
Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Dodatkowe informacje:
Młodszy Technolog
Miejsce pracy: Poznań
ZADANIA:
• Wsparcie w opracowywaniu nowych wyrobów spożywczych z kategorii zamienników mięsa:
o Udział w opracowywaniu receptur
o Analiza wartości odżywczych
o Analiza receptur pod kątem jakościowym i bezpieczeństwa żywności
o Przygotowywanie prototypów produktów w skali laboratoryjnej
o Analiza specyfikacji surowców
• Wsparcie w prowadzeniu projektów wdrożeniowych
• Wpływ na rozwój portfolio surowcowego, współpraca z dostawcami
• Współpraca z laboratoriami pod kątem ofertowania i zlecania analiz
• Udział w pracach nad etykietami
• Analiza sensoryczna
• Prowadzenie analizy rynku
• Analiza trendów panujących na rynku spożywczym
• Przygotowywanie danych do marketingu
• Współpraca z działem marketingu w odniesieniu do bieżących projektów
WYMAGANIA:
• Wykształcenie wyższe z zakresu: Wyższe z zakresu: Technologii Żywności, Biotechnologii, Towaroznawstwa, Inżynierii Produkcji, Inżynierii Procesowej
• Wiedza z zakresu: technologii żywności, produkcji i parku maszynowego, integracji składników żywności, bezpieczeństwa żywności, podstaw prawa żywnościowego
• M.in. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku
• Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym – warunek konieczny
• Dobra znajomość programu Excel
• Mile widziane potwierdzone szkolenia typu audytor wewnętrzny IFS/FSSC/BRC
• Umiejętność prowadzenia dokumentacji projektowej
• Umiejętność pracy z maszynami przemysłu spożywczego
• Zainteresowanie trendami marketingowymi
• Wielozadaniowość
OFERUJEMY:
• Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
• Możliwość realnego rozwoju zawodowego
• Wsparcie w procesie adaptacji
• Opieka Medyczna
• Niezbędne narzędzia do pracy: telefon, laptop
Miejsce pracy: Poznań
ZADANIA:
• Wsparcie w opracowywaniu nowych wyrobów spożywczych z kategorii zamienników mięsa:
o Udział w opracowywaniu receptur
o Analiza wartości odżywczych
o Analiza receptur pod kątem jakościowym i bezpieczeństwa żywności
o Przygotowywanie prototypów produktów w skali laboratoryjnej
o Analiza specyfikacji surowców
• Wsparcie w prowadzeniu projektów wdrożeniowych
• Wpływ na rozwój portfolio surowcowego, współpraca z dostawcami
• Współpraca z laboratoriami pod kątem ofertowania i zlecania analiz
• Udział w pracach nad etykietami
• Analiza sensoryczna
• Prowadzenie analizy rynku
• Analiza trendów panujących na rynku spożywczym
• Przygotowywanie danych do marketingu
• Współpraca z działem marketingu w odniesieniu do bieżących projektów
WYMAGANIA:
• Wykształcenie wyższe z zakresu: Wyższe z zakresu: Technologii Żywności, Biotechnologii, Towaroznawstwa, Inżynierii Produkcji, Inżynierii Procesowej
• Wiedza z zakresu: technologii żywności, produkcji i parku maszynowego, integracji składników żywności, bezpieczeństwa żywności, podstaw prawa żywnościowego
• M.in. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku
• Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym – warunek konieczny
• Dobra znajomość programu Excel
• Mile widziane potwierdzone szkolenia typu audytor wewnętrzny IFS/FSSC/BRC
• Umiejętność prowadzenia dokumentacji projektowej
• Umiejętność pracy z maszynami przemysłu spożywczego
• Zainteresowanie trendami marketingowymi
• Wielozadaniowość
OFERUJEMY:
• Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
• Możliwość realnego rozwoju zawodowego
• Wsparcie w procesie adaptacji
• Opieka Medyczna
• Niezbędne narzędzia do pracy: telefon, laptop
Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Zmianowość:
Brak
System wynagradzania:
Brak
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie
Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.





