GŁÓWNE INFORMACJE:






Dodatkowe informacje:
Pracownik restauracji kebab
Miejsce pracy: KorfantówTwój zakres obowiązków
- Przygotowywanie składników oraz potraw zgodnie z przepisami
- Obsługa urządzeń kuchennych i dbanie o ich czystość
- Przyjmowanie zamówień oraz obsługa klientów
- Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
- Realizowanie zadań związanych z dostawami i magazynowaniem produktów
Nasze wymagania
Jakiej osoby potrzebujemy?
1. Czującej się komfortowo rozmawiając z ludźmi i nie męczącej się tym
2. Konkretnej i rzeczowej w rozmowie, a nie tzw. „ciepłej kluchy”
3. Solidnie wykonującej produkty zgodnie z procedurami oraz dyspozycją klienta, z dbałością o szczegóły
4. Energicznej, potrafiącej dostosować tempo pracy do bieżącej sytuacji
5. Ceniącej sobie autonomię w pracy oraz dużą różnorodność zajęć
6. Chcącej sobie dorobić wykorzystując swój wolny czas po pracy etatowej lub osoby poszukującej pracy w większym wymiarze czasu
7. Gotowej do poświęcenia chwili czasu na edukację / szkolenie – cenimy sobie profesjonalizm
Jakiej osoby nie potrzebujemy?
1. Maniakalnie wysyłającej „cefałki” – jeżeli nie jesteś w stanie przeczytać tego ogłoszenia do końca, zorientować się ile masz kilometrów do nas, ustalić czym się dokładnie zajmujemy – daruj sobie i nie wysyłaj nam CV, szanujmy swój czas.
2. Która w pracy ceni sobie ciszę i spokój
3. Ekstremalnie introwertycznej
4. Niepotrafiącej wyrażać swoich opinii oraz emocji – zależy nam na dobrej komunikacji dlatego chcemy mieć w zespole osoby które rozumieją i cenią atmosferę wzajemnego zaufania i szczerości.
5. Nieżyczliwej wobec innych osób
Czym się będziesz zajmował?
1. Przygotowanie do otwarcia
- rozpoczęcie wypiekania mięsa
- przygotowanie surówek
- przygotowanie sosów
- posprzątanie przed otwarciem
- uporządkowanie terenu wokół obiektu
2. Prowadzenie punktu
- przyjmowanie zamówień od klientów
- wykonywanie posiłków zgodnie z zamówieniami
- dbanie o bieżące i racjonalne buforowanie surowców tj. mięso, surówki, sosy itp.
- bieżące dbanie o czystość i porządek
- uzupełnianie dokumentacji / list kontrolnych
3. Zamknięcie punktu
- sprzątanie oraz mycie urządzeń i przyrządów,
- zabezpieczenie surowców
- rozliczanie utargu
- prowadzenie inwentaryzacji
- uporządkowanie terenu wokół obiektu
Jak ta praca wygląda w praktyce?
1. Praca pod presją czasu, chyba że nie ma ruchu to odpoczywamy
2. Wymagająca częstego kontaktu z ludźmi
3. Samodzielna praca w około 80%, a zespołowo w pozostałych 20%
4. Zdecydowanie zmienna i różnorodna – nie ma monotonni
5. Praca w przyczepie gastronomicznej. Nieduża powierzchnia oraz ergonomiczny układ pozwala zaoszczędzić na przechodzonych kilometrach
6. Pracujemy przez siedem dni w tygodniu od godziny 10 do 22
Kim jesteśmy?
1. Młodą, rozwijającą się firmą z branży gastronomicznej, do której potrzebujemy zaangażowanej załogi która będzie chciała rosnąć razem z nami.
2. Zależy nam na poprawieniu wizerunku kebabów. Obecnie lokale tego typu często kojarzą się z gastropatolką – czyli bardzo niską jakością surowców, często gotowcami z hurtowni np. sztuczne sosy, niskim poziomem higieny i czystości, problemami komunikacyjnymi.
Co możemy Ci zaoferować?
1. Wynagrodzenie godzinowe o wartości nieco wyższej od kwoty minimalnej – przynajmniej na początku, plus ewentualne premie. Dopiero się rozwijamy więc na wysokie wynagrodzenie zwyczajnie nie mamy jeszcze pieniędzy.
2. Elastyczny czas pracy – jeżeli aktualnie pracujesz i chcesz zagospodarować wolną chwilę aby sobie dorobić to się dogadamy – cenimy etos pracy u ludzi.
3. Możliwość wykorzystania swoich predyspozycji w pracy wymagającej dynamicznej priorytetyzacji zadań i panowania nad nimi.
4. Intensywne i konkretne szkolenie wraz z materiałami. Przekażemy Ci materiały szkoleniowe oraz instrukcję jak się uczyć. Dzięki temu w zaledwie kilka kwadransów jesteś w stanie nabyć całą wiedzę. Następnie przeszlifujemy sobie tą wiedzę w praktyce.
Jeżeli dobrnąłeś do tego etapu – brawo! Nie każdy potrafi tak długo skupić uwagę na jednej czynności.
Jeżeli uważasz, że ta oferta jest dla Ciebie to zapraszamy do kontaktu.
To oferujemy
Jakiej osoby potrzebujemy?
1. Czującej się komfortowo rozmawiając z ludźmi i nie męczącej się tym
2. Konkretnej i rzeczowej w rozmowie, a nie tzw. „ciepłej kluchy”
3. Solidnie wykonującej produkty zgodnie z procedurami oraz dyspozycją klienta, z dbałością o szczegóły
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
