GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
84392507

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, wielkopolskie, Robakowo

Ważne do:
2025-06-21

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Opis stanowiska
- Tworzenie i kosztowanie menu.
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z firmowymi standardami.
- Kontrola jakości i świeżości produktów.
- Zarządzanie zamówieniami, kontrola magazynu i kosztów.
- Współpraca z kierownictwem w zakresie kształtowania menu i kontroli kosztów.
- Zapewnienie przestrzegania standardów HACCP.
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Wymagania
- Ważne badania sanitarne.
- Doświadczenie na podobnym stanowisku, preferowane w kuchni instytucjonalnej.
- Znajomość kuchni polskiej.
- Umiejętność zarządzania kosztami i magazynem.
- Odpowiedzialność za jakość i atrakcyjność potraw.
- Nadzór nad pracą zespołu i szkolenie personelu.
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Oferujemy:
- Umowa o pracę po okresie próbnym z wynagrodzeniem 6800 zł brutto miesięcznie.
- Praca zmianowa (6-14; 14-22) od poniedziałku do piątku. Weekendy wolne.
- Bezpłatny transport i darmowy ciepły posiłek.
- Szkolenia i pakiet benefitów pozapłacowych.
- Praca w stabilnej, międzynarodowej firmie z zgranym zespołem.
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.