GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
84321213

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, pomorskie, Sopot

Ważne do:
2025-06-21

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Jakie będą Twoje zadania?
- Utrzymywanie czystości naczyń, urządzeń i pomieszczeń kuchennych.
- Wykonywanie drobnych prac kuchennych zleconych przez szefa kuchni lub kucharzy.
- Utrzymanie wysokich norm jakości pracy.
- Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
- Umiejętne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.
- Przestrzeganie zasad sanitarnych, bezpieczeństwa i higieny pracy.
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Co będzie Ci potrzebne?
- Doświadczenie w gastronomii.
- Umiejętność pracy z ludźmi oraz dla ludzi.
- Posiadanie aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych.
- Dobra organizacja pracy oraz punktualność i sumienność.
- Umiejętność swobodnej komunikacji wjęzyku polskim.
- Chęć do pracy zmianowej- również w weekendy.
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Oferujemy:
Co w zamian?
Co w zamian?
- Udział w tworzeniu nowoczesnego obiektu na mapie Sopotu i pierwszego w Polsce holistycznego centrum opieki nad zdrowiem i płodnością.
- Formę współpracy dostosowaną do Twoich potrzeb.
- Pracę w dobrze skomunikowanym miejscu (7 min. od SKM Sopot Wyścigi, 7 min. od plaży).
- Pakiet benefitów z myślą o Twoim zdrowiu – budżet na badania laboratoryjne, dostęp do prywatnej opieki medycznej, karta Multisport i grupowe ubezpieczenie na życie.
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.