Wyszukiwarka

Najczęściej zadawane pytania. Klient wpisując swoje pytanie, otrzyma odpowiedź. Nie musin przeszukiwać długiej listy z dotychczas zadawanymi pytaniami.
Odwiedź nas na Facebooku

Czy dostęp do informacji na stronie jest przejrzysty i intuicyjny?

Przejrzystość informacji na stronie


Zapraszamy do wyrażenia opinii na temat naszej działalnosci

Zobacz wyniki ostatniej sondy

Oceń nas
Napisz do nas

 

Zamknij
Перейти к содержимому
Zielona Linia - Strona główna
Zielona Linia - Strona główna
Szukaj
Język polski English русский український
ZALOGUJ
ZAREJESTRUJ
CZAT
KONTAKT
KONTRAST
  • Praca i firma
    • Akcja Rekrutacja
    • Kreator CV
    • Własna firma
    • Kodeks pracy
    • Ogłoszenia o pracy i szkolenia
    • Autoposzukiwacz ogłoszeń
  • Urząd pracy
    • Rejestracja w urzędzie pracy
    • Szkolenia z urzędu pracy
    • Dofinansowanie zatrudnienia
    • Zasiłek i inne świadczenia
  • Pracodawca
    • Dofinansowanie zatrudnienia
    • Zatrudnianie osób niepełnosprawnych
    • Zatrudnianie cudzoziemców
    • Dofinansowanie szkoleń
    • Wyszukiwarka pracowników
  • Aktualności
    • Rynek pracy na co dzień
    • Rynek pracy w prawie
    • Rynek pracy w mediach
    • Raporty i wywiady
    • Informacje z regionu
    • Archiwum wiadomości
    • Poradniki video
    • Poradniki do pobrania
  • O nas
    • Organizator Centrum
    • Partnerzy serwisu ZL
    • O Portalu Zielona Linia
    • Usługi Zielonej Linii
    • Współpracuj z nami
    • Sewisy współpracujące
    • Centrum prasowe

Aplikacja Moja Praca

Aplikacja Moja Praca

nuzle

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII

RIVER PARK SP. J.
Печать Назад

GŁÓWNE INFORMACJE:

Dokument
Nr ewidencyjny:
83586300
Branza
Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering
Pieniadze
Zarobki:
-
Lokalizacja
Lokalizacja:
Polska, małopolskie, Zator
Zegar
Ważne do:
2025-05-28
Dokument
Rodzaj umowy:
umowa zlecenie

Dodatkowe informacje:

OŚRODEK WYPOCZYNKOWY RIVER PARK ŁYSOŃ SP. JAWNA  - poszukuje kandydatki na stanowisko -
KUCHARZ
Miejsce pracy-  Zator
Praca od maja 2025 – umowa zlecenie

Do obowiązków pracownika będzie należeć:
1. przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny, wymaganych od osób zatrudnionych przy produkcji żywności,
2. zabezpieczanie surowców i wyrobów przed zepsuciem , zapobieganie ich stratom oraz prawidłowe przechowywanie, magazynowanie artykułów spożywczych, surowców półproduktów i produktów kulinarnych
3. przygotowywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców , przetworów mięsnych, drobiu ryb itp.
4. Porcjowanie , dekorowanie wykańczanie przygotowanych potraw oraz wydawanie wyrobów kulinarnych,
5. utrzymywanie na bieżąco czystości i porządku na stanowisku pracy,
6. przestrzeganie przepisów sanitarnych i higienicznych oraz podstaw bezpieczeństwa i higieny pracy

Od kandydatów oczekujemy
1. wykształcenie min. zawodowe
2. gotowość do pracy w systemie zmianowym oraz w weekendy ( wybrane weekendy w miesiącu)
3. wysoka kultura osobista i miła aparycja, komunikatywność
4. energiczność, kreatywność.
5. chęć podjęcia stałej współpracy

Oferujemy:
atrakcyjną pracę w przyjaznej atmosferze
motywacyjny i stabilny system wynagrodzeń


Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV :
kadry1@lemarpol.pl,

Prosimy o podpisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie Danych Osobowych Dz.u.nr 2016 poz.922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji. Informujemy, że Administratorem danych jest River Park Łysoń sp.j. z siedzibą w Zatorze, przy ul. Parkowa 8. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Rodzaj umowy:
umowa zlecenie

Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Внимание
Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.
Polska, małopolskie, Zator
Следующий
Zobacz na mapie
(Открывает новое окно)

PODOBNE OGŁOSZENIA O PRACĘ:

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII / POMOC KUCHENNA
F.H.U. ELENA
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Good Dystrybucja
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Dworek Noclegi Turystyczne
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
F.H.U. MIJA
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Allfein Feinkost GmbH Co.KG
Ogłoszenia o pracy podlegają przepisom ustawy z dnia 26 stycznia 1984 r. Prawo prasowe (Dz.U. z 1984 r. Nr 5 poz. 24 z późń. zm. oraz ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (t.j. Dz. U. z 2018 r. poz. 917 z późn. zm.) i nie cechują się jakością oraz rzetelnością ofert pracy upowszechnianych przez Publiczne Służby Zatrudnienia.
Поиск

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera i pozostań na bieżąco z aktualnościami z rynku pracy.

  • Praca i firma
    • Akcja Rekrutacja
    • Kreator CV
    • Własna firma
    • Kodeks Pracy
    • Ogłoszenia o pracy i szkolenia
    • Autoposzukiwacz ogłoszeń
  • Urząd pracy
    • Rejestracja
    • Podnoszenie kwalifikacji
    • Wsparcie zatrudnienia
    • Świadczenia
  • Pracodawcy
    • Dotacje na zatrudnianie pracowników
    • Zatrudnianie osób niepełnosprawnych
    • Zatrudnianie cudzoziemców
    • Szkolenia i usługi rynku pracy
  • O nas
    • Organizator Centrum
    • Partnerzy serwisu Zielonej Linii
    • O Portalu Zielona Linia
    • Zakres działalności (ETR)
    • Deklaracja dostępności
    • Deklaracja dostępności aplikacji mobilnej
    • Regulamin Portalu
    • Polityka prywatności
    • Polityka Cookies
    • Klauzula informacyjna Social Media
    • Regulamin DSA
    • Usługi Zielonej Linii
    • Współpracuj z nami
    • Sewisy współpracujące
    • Centrum prasowe
  • Zielona Linia na Facebooku
  • Zielona Linia na Twitterze
  • Zielona Linia na You Tube
  • Zielona Linia na Instagramie

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2024

Utworzenie portalu było współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach EFS
Wróć do góry