GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
84564189

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
od 3 000 EUR

Lokalizacja:
Norwegia, Brevik

Ważne do:
2025-06-20

Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Obowiązki:
Prezentowanie menu i udzielanie szczegółowych informacji na temat dań (np. o porcjach, składnikach lub potencjalnych alergenach pokarmowych). Informowanie klientów o specjalnościach dnia. Oferowanie rekomendacji menu na życzenie.
Przyjmowanie dokładnych zamówień na dania i napoje, korzystając z mobilnego systemu zamówień POS. W przypadku serwowania alkoholi - sprawdzanie dowodów osobistych klientów w celu upewnienia się, że spełniają oni minimalne wymagania wiekowe dotyczące spożywania napojów alkoholowych. Przekazywanie szczegółów zamówienia personelowi kuchni. Serwowanie zamówionych dań i napoi. Sprawdzanie czystości i wyglądu naczyń oraz przyborów kuchennych oraz zgłaszanie wszelkich problemów. Utrzymywanie porządku w jadalni. Dostarczanie gościom rachunków i pobieranie płatności. Sprzątanie naczyń ze stołów.
Współpraca z kierownikiem restauracji lub kierownikiem zmiany w celu omówienia specjalności dnia, zmian w menu i specyfikacji usług dla rezerwacji (np. imprez). Przestrzeganie wszystkich odpowiednich przepisów departamentu zdrowia odnośnie higieny i bezpieczeństwa przechowywania produktów. Przestrzeganie prawa dotyczącego serwowania napojów alkoholowych.
Przyjmowanie dokładnych zamówień na dania i napoje, korzystając z mobilnego systemu zamówień POS. W przypadku serwowania alkoholi - sprawdzanie dowodów osobistych klientów w celu upewnienia się, że spełniają oni minimalne wymagania wiekowe dotyczące spożywania napojów alkoholowych. Przekazywanie szczegółów zamówienia personelowi kuchni. Serwowanie zamówionych dań i napoi. Sprawdzanie czystości i wyglądu naczyń oraz przyborów kuchennych oraz zgłaszanie wszelkich problemów. Utrzymywanie porządku w jadalni. Dostarczanie gościom rachunków i pobieranie płatności. Sprzątanie naczyń ze stołów.
Współpraca z kierownikiem restauracji lub kierownikiem zmiany w celu omówienia specjalności dnia, zmian w menu i specyfikacji usług dla rezerwacji (np. imprez). Przestrzeganie wszystkich odpowiednich przepisów departamentu zdrowia odnośnie higieny i bezpieczeństwa przechowywania produktów. Przestrzeganie prawa dotyczącego serwowania napojów alkoholowych.
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Wymagania Konieczne:
Uprawnienia:
Uprawnienia:
Uprawnienia:
- bez nałogów
Uprawnienia:
- bez nałogów
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Wymagane dokumenty: CV ze zdjęciem, list motywacyjny z opisem swoich mocnych i słabych stron w pracy kuchni, minimum 2 referencje, zdjęcia przygotowywanych potraw.
Ilość oferowanych miejsc pracy:
2
Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Zmianowość:
Brak
System wynagradzania:
czasowy ze stawką miesięczną
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Powiatowy Urząd Pracy.
Kontakt:
Pracodawca:
Restaurant Sjöloftet
Sposob aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Nazwa urzędu pracy:
Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Adres urzędu pracy:
Tel. 85 74 97 235 WUP w Białymstoku, ul. Pogodna 22 15-354 Białystok
Język aplikacji:
angielski
Restaurant Sjöloftet
Sposob aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Nazwa urzędu pracy:
Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Adres urzędu pracy:
Tel. 85 74 97 235 WUP w Białymstoku, ul. Pogodna 22 15-354 Białystok
Język aplikacji:
angielski