Wyszukiwarka

Najczęściej zadawane pytania. Klient wpisując swoje pytanie, otrzyma odpowiedź. Nie musin przeszukiwać długiej listy z dotychczas zadawanymi pytaniami.
Odwiedź nas na Facebooku

Czy dostęp do informacji na stronie jest przejrzysty i intuicyjny?

Przejrzystość informacji na stronie


Zapraszamy do wyrażenia opinii na temat naszej działalnosci

Zobacz wyniki ostatniej sondy

Oceń nas
Napisz do nas

 

Zamknij
Skip to Content
Zielona Linia - Strona główna
Zielona Linia - Strona główna
Szukaj
ZALOGUJ
ZAREJESTRUJ
CZAT
KONTAKT
KONTRAST
  • Praca i firma
    • Akcja Rekrutacja
    • Kreator CV
    • Własna firma
    • Kodeks pracy
    • Ogłoszenia o pracy i szkolenia
    • Autoposzukiwacz ogłoszeń
  • Urząd pracy
    • Rejestracja w urzędzie pracy
    • Szkolenia z urzędu pracy
    • Dofinansowanie zatrudnienia
    • Zasiłek i inne świadczenia
  • Pracodawca
    • Dofinansowanie zatrudnienia
    • Zatrudnianie osób niepełnosprawnych
    • Zatrudnianie cudzoziemców
    • Dofinansowanie szkoleń
    • Wyszukiwarka pracowników
  • Aktualności
    • Rynek pracy na co dzień
    • Rynek pracy w prawie
    • Rynek pracy w mediach
    • Raporty i wywiady
    • Informacje z regionu
    • Archiwum wiadomości
    • Poradniki video
    • Poradniki do pobrania
  • O nas
    • Organizator Centrum
    • Partnerzy serwisu ZL
    • O Portalu Zielona Linia
    • Usługi Zielonej Linii
    • Współpracuj z nami
    • Sewisy współpracujące
    • Centrum prasowe

Aplikacja Moja Praca

Aplikacja Moja Praca

lento

KUCHARZ ZMIANOWY

Paulina Gąsiorowska
Print Back

GŁÓWNE INFORMACJE:

Dokument
Nr ewidencyjny:
84363122
Branza
Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering
Pieniadze
Zarobki:
-
Lokalizacja
Lokalizacja:
Polska, łódzkie, Łódź
Zegar
Ważne do:
2025-06-20
Dokument
Rodzaj umowy:
umowa o pracę

Dodatkowe informacje:

Opis stanowiska:
Osoba zatrudniona na samodzielnym stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna
za przygotowywanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe, przygotowywanie śniadań dla gości z hotelu oraz obiadów na spotkania biznesowe organizowanie w obiekcie. Osoba ta będzie odpowiedzialna za organizowanie pracy swojej
i personelu pomocniczego w kuchni uwzględniając grafik imprez.


Zakres obowiązków:
• całościowa organizacja i koordynacja pracy własnej i pracowników pomocniczych w kuchni
• planowanie, organizacja, wykonanie i kontrola pracy w kuchni bankietowej
• pełna odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie kuchni bankietowej
• dbałość o świeżość, wygląd i wysoką jakość przyrządzanych potraw oraz różnorodność menu
• nadzór i ścisła kontrola standardów higienicznych oraz jakościowych w procesie wytwarzania
• opracowywanie nowych i weryfikacja dotychczasowych receptur
• prowadzenie prób i degustacji przed wprowadzeniem potrawy do menu, wyliczanie foodcostu
• eliminowanie błędów w procesie wytwarzania
Wymagania:
• doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
• wykształcenie przynajmniej średnie ( mile widziane wykształcenie gastronomiczne )
• dobra znajomość kalkulacji i ewidencji gastronomicznej oraz systemu HACCP
• bardzo dobra organizacja pracy i samodzielność w podejmowaniu decyzji
• umiejętność pracy w zespole i zarządzania nim
• kreatywność
• odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu
• dyspozycyjność, rzetelność, operatywność i zaangażowanie

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV oraz zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji.

Rodzaj umowy:
umowa o pracę


Zmianowość:
Brak

System wynagradzania:
Brak

Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Warning
Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.
Polska, łódzkie, Łódź
Next
Zobacz na mapie
(Opens New Window)

PODOBNE OGŁOSZENIA O PRACĘ:

KUCHARZ ZMIANOWY/PIZZERMAN/ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
PARKOWA BISTRO&DANCE Aneta Kułakowska
KUCHARZ ZMIANOWY
Hotel Krasicki****
KUCHARZ ZMIANOWY/LINIOWY
CON DAO ASIAN RESTAURANT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
SZEF KUCHNI - KUCHARZ ZMIANOWY
Transport Międzynarodowy i Krajowy Tomasz Dzida Sp. z o.o.
KUCHARZ ZMIANOWY
KAFFE STOCKHOLM SP. Z O.O.
Ogłoszenia o pracy podlegają przepisom ustawy z dnia 26 stycznia 1984 r. Prawo prasowe (Dz.U. z 1984 r. Nr 5 poz. 24 z późń. zm. oraz ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (t.j. Dz. U. z 2018 r. poz. 917 z późn. zm.) i nie cechują się jakością oraz rzetelnością ofert pracy upowszechnianych przez Publiczne Służby Zatrudnienia.
Search

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera i pozostań na bieżąco z aktualnościami z rynku pracy.

  • Praca i firma
    • Akcja Rekrutacja
    • Kreator CV
    • Własna firma
    • Kodeks Pracy
    • Ogłoszenia o pracy i szkolenia
    • Autoposzukiwacz ogłoszeń
  • Urząd pracy
    • Rejestracja
    • Podnoszenie kwalifikacji
    • Wsparcie zatrudnienia
    • Świadczenia
  • Pracodawcy
    • Dotacje na zatrudnianie pracowników
    • Zatrudnianie osób niepełnosprawnych
    • Zatrudnianie cudzoziemców
    • Szkolenia i usługi rynku pracy
  • O nas
    • Organizator Centrum
    • Partnerzy serwisu Zielonej Linii
    • O Portalu Zielona Linia
    • Zakres działalności (ETR)
    • Deklaracja dostępności
    • Deklaracja dostępności aplikacji mobilnej
    • Regulamin Portalu
    • Polityka prywatności
    • Polityka Cookies
    • Klauzula informacyjna Social Media
    • Regulamin DSA
    • Usługi Zielonej Linii
    • Współpracuj z nami
    • Sewisy współpracujące
    • Centrum prasowe
  • Zielona Linia na Facebooku
  • Zielona Linia na Twitterze
  • Zielona Linia na You Tube
  • Zielona Linia na Instagramie

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2024

Utworzenie portalu było współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach EFS
Wróć do góry