GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
84363122

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, łódzkie, Łódź

Ważne do:
2025-06-20

Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Dodatkowe informacje:
Opis stanowiska:
Osoba zatrudniona na samodzielnym stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna
za przygotowywanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe, przygotowywanie śniadań dla gości z hotelu oraz obiadów na spotkania biznesowe organizowanie w obiekcie. Osoba ta będzie odpowiedzialna za organizowanie pracy swojej
i personelu pomocniczego w kuchni uwzględniając grafik imprez.
Zakres obowiązków:
• całościowa organizacja i koordynacja pracy własnej i pracowników pomocniczych w kuchni
• planowanie, organizacja, wykonanie i kontrola pracy w kuchni bankietowej
• pełna odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie kuchni bankietowej
• dbałość o świeżość, wygląd i wysoką jakość przyrządzanych potraw oraz różnorodność menu
• nadzór i ścisła kontrola standardów higienicznych oraz jakościowych w procesie wytwarzania
• opracowywanie nowych i weryfikacja dotychczasowych receptur
• prowadzenie prób i degustacji przed wprowadzeniem potrawy do menu, wyliczanie foodcostu
• eliminowanie błędów w procesie wytwarzania
Wymagania:
• doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
• wykształcenie przynajmniej średnie ( mile widziane wykształcenie gastronomiczne )
• dobra znajomość kalkulacji i ewidencji gastronomicznej oraz systemu HACCP
• bardzo dobra organizacja pracy i samodzielność w podejmowaniu decyzji
• umiejętność pracy w zespole i zarządzania nim
• kreatywność
• odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu
• dyspozycyjność, rzetelność, operatywność i zaangażowanie
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV oraz zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji.
Osoba zatrudniona na samodzielnym stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna
za przygotowywanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe, przygotowywanie śniadań dla gości z hotelu oraz obiadów na spotkania biznesowe organizowanie w obiekcie. Osoba ta będzie odpowiedzialna za organizowanie pracy swojej
i personelu pomocniczego w kuchni uwzględniając grafik imprez.
Zakres obowiązków:
• całościowa organizacja i koordynacja pracy własnej i pracowników pomocniczych w kuchni
• planowanie, organizacja, wykonanie i kontrola pracy w kuchni bankietowej
• pełna odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie kuchni bankietowej
• dbałość o świeżość, wygląd i wysoką jakość przyrządzanych potraw oraz różnorodność menu
• nadzór i ścisła kontrola standardów higienicznych oraz jakościowych w procesie wytwarzania
• opracowywanie nowych i weryfikacja dotychczasowych receptur
• prowadzenie prób i degustacji przed wprowadzeniem potrawy do menu, wyliczanie foodcostu
• eliminowanie błędów w procesie wytwarzania
Wymagania:
• doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
• wykształcenie przynajmniej średnie ( mile widziane wykształcenie gastronomiczne )
• dobra znajomość kalkulacji i ewidencji gastronomicznej oraz systemu HACCP
• bardzo dobra organizacja pracy i samodzielność w podejmowaniu decyzji
• umiejętność pracy w zespole i zarządzania nim
• kreatywność
• odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu
• dyspozycyjność, rzetelność, operatywność i zaangażowanie
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV oraz zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji.
Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Zmianowość:
Brak
System wynagradzania:
Brak
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.