GŁÓWNE INFORMACJE:
Nr ewidencyjny:
79170444
Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering
Zarobki:
-
Lokalizacja:
Polska, mazowieckie, Ząbki
Ważne do:
2025-01-17
Rodzaj umowy:
umowa zlecenie
Dodatkowe informacje:
Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.
Młodszy Kucharz/Kucharka
Miejsce pracy: Ząbki (mazowieckie)
Praca w godz. 6.00 - 14.00 lub dłużej, również w weekendy i święta – według grafiku
Oferujemy:
Zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie, z możliwością przejścia na umowę o pracę.
Możliwość rozwoju zawodowego poprzez udział w szkoleniach.
Terminowe wypłaty, przelewem na konto bankowe.
Współfinansowanie benefitów po okresie próbnym - karty sportowej i prywatnej opieki medycznej, ubezpieczenie grupowe.
Obowiązki:
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami.
Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań.
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
Praca w zespole.
Przygotowywanie składników do gotowania.
Kontrola jakości żywności i zapasów.
Obsługa klientów.
Praca w warunkach presji czasu.
Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny.
Wymagania:
Doświadczenie na stanowisku kucharza.
Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych.
Umiejętność pracy w zespole.
Dyspozycyjność.
Aktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne.
Umiejętność pracy pod presją czasu.
Dobra organizacja pracy.
Znajomość języka polskiego na poziomie komunikatywnym.
Wytrzymałość fizyczna.
Prosimy o wysyłanie CV za pomocą przycisku aplikowania.
Młodszy Kucharz/Kucharka
Miejsce pracy: Ząbki (mazowieckie)
Praca w godz. 6.00 - 14.00 lub dłużej, również w weekendy i święta – według grafiku
Oferujemy:
Zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie, z możliwością przejścia na umowę o pracę.
Możliwość rozwoju zawodowego poprzez udział w szkoleniach.
Terminowe wypłaty, przelewem na konto bankowe.
Współfinansowanie benefitów po okresie próbnym - karty sportowej i prywatnej opieki medycznej, ubezpieczenie grupowe.
Obowiązki:
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami.
Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań.
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
Praca w zespole.
Przygotowywanie składników do gotowania.
Kontrola jakości żywności i zapasów.
Obsługa klientów.
Praca w warunkach presji czasu.
Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny.
Wymagania:
Doświadczenie na stanowisku kucharza.
Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych.
Umiejętność pracy w zespole.
Dyspozycyjność.
Aktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne.
Umiejętność pracy pod presją czasu.
Dobra organizacja pracy.
Znajomość języka polskiego na poziomie komunikatywnym.
Wytrzymałość fizyczna.
Prosimy o wysyłanie CV za pomocą przycisku aplikowania.
Rodzaj umowy:
umowa zlecenie
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie
Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.