GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
85750016

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, opolskie, Kluczbork

Ważne do:
2025-07-30

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Opis stanowiska:
- Koordynowanie pracy kuchni i zespołu,
- Współtworzenie oraz aktualizacja menu,
- Przygotowywanie dań na co dzień i na imprezy okolicznościowe,
- Zapewnienie wysokich standardów smaku, jakości i estetyki potraw,
- Przestrzeganie zasad higieny i utrzymanie porządku w kuchni,
- Współpraca przy zamawianiu produktów i planowaniu pracy.
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Wymagania:
- Oczekiwane doświadczenie na stanowisku głównego szefa kuchni,
- Kompetencje w organizacji dużych bankietów (50+ osób),
- Wiedza o nowoczesnych trendach kulinarnych i technikach gotowania,
- Umiejętności lidera z doświadczeniem w zarządzaniu zespołem,
- Kreatywne podejście do tworzenia i rozwijania menu.
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Oferujemy:
- Twórcze środowisko pracy z możliwością realizacji autorskich pomysłów,
- Elastyczność grafiku i komfortowe warunki pracy,
- Lokalizacja w centrum Kluczborka,
- Mile widziani kandydaci międzynarodowi,
- Znajomość języka polskiego nie jest wymagana.
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.