GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
85772407

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, dolnośląskie, Oleśnica

Ważne do:
2025-08-02

Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Dodatkowe informacje:
Szef Kuchni – żywienie zbiorowe
Oleśnica
Oferujemy:
• Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, z terminowymi wypłatami
• Praca od poniedziałku do piątku, wolne weekendy
• Benefity – karta sportowa oraz prywatna opieka medyczna
• Premie kwartalne oraz uznaniowe
• Możliwość rozwoju w strukturach firmy, profesjonalne szkolenia
• Praca w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku
Opis stanowiska:
Do Twoich obowiązków będzie należało
• Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji
• Zarządzanie podległym personelem
• Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produku
• Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy
• Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta
• Składanie zamówień, kontrola magazynów oraz kosztów spożywczych
• Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu
• Kontrola punktów HACCAP
Nasze oczekiwania:
• Doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej
• Umiejętność kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej
• Bardzo dobra organizacja pracy
• Odpowiedzialność za jakość, świeżość, efektywności oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań
• Kontrola pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników,
• Praktyczna znajomość systemu HACCP
• Kreatywność i otwartość na zmiany
Proszę wysyłać CV
Oleśnica
Oferujemy:
• Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, z terminowymi wypłatami
• Praca od poniedziałku do piątku, wolne weekendy
• Benefity – karta sportowa oraz prywatna opieka medyczna
• Premie kwartalne oraz uznaniowe
• Możliwość rozwoju w strukturach firmy, profesjonalne szkolenia
• Praca w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku
Opis stanowiska:
Do Twoich obowiązków będzie należało
• Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji
• Zarządzanie podległym personelem
• Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produku
• Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy
• Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta
• Składanie zamówień, kontrola magazynów oraz kosztów spożywczych
• Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu
• Kontrola punktów HACCAP
Nasze oczekiwania:
• Doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej
• Umiejętność kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej
• Bardzo dobra organizacja pracy
• Odpowiedzialność za jakość, świeżość, efektywności oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań
• Kontrola pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników,
• Praktyczna znajomość systemu HACCP
• Kreatywność i otwartość na zmiany
Proszę wysyłać CV
Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Zmianowość:
Brak
System wynagradzania:
Brak
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.